Як пити кратом чай

Якщо ви вперше п'єте чай кратом
Усі, хто починає приймати кратом, стикаються з однією і тією ж проблемою - незнанням як його вжити. Це відбувається через те, що у кратома трохи неприємний гіркий смак, він не терпкий і точно не нудотний, чимось схожий на полин. Існує два способи приймати кратом: простий і складний.

Почнемо з простого. Перше, що потрібно зробити - це спробувати кратом на смак, берете на кінчик ложечки і пробуєте. Якщо вам норм, то просто набираєте 3 грами в чайну ложку, висипаєте в рот і запиваєте водою, компотом, соком, чим завгодно. Головне не поперхніться, для цього дихайте тільки через ніс або робіть усе на затримці дихання.

Якщо ви спробували на смак і вам не сподобалося або пробували вище описаний метод метод і вам не зайшло, пробуємо завуалювати смак. Беремо кратом заливаємо окропом, щоб він намок, тепла вода краще розмочує порошок, ніж холодна, і розбавляємо соком, смак якого вам подобається. Наприклад апельсиновий, морквяний, яблучний або манго. І випиваємо
Класичний рецепт
заливаємо потрібну кількість окропом, додаємо трохи соку лимона і мед за смаком. Не забуваємо постійно калампецати чай ложкою, щоб осад піднімався і ви його пили разом із рідиною.
Інтернет помилки
Шматочок лимона підсилює дію кратома, найважливіше, що ви маєте зрозуміти, - сіль мітрагініну виділяється з листка кратома лише в кислотному середовищі. Звідси всі ці приколи з лимончиком, але це нісенітниця). Річ у тім, що для того, щоб лист віддав солі мітрагініну, потрібно повністю замочити в лимонному соку весь порошок, який приймають, а це значить, що смак стане ще проблематичнішим, оскільки тепер він стане ще й дуже кислим.
Важливо! випивати побільше води одразу, оскільки він дауретик (сечогінний), вода йде, і її потрібно поповнювати.
Друга проблема чаю кратом - це макуха, її потрібно випивати разом із чаєм. Для цього чай потрібно збовтувати, щоб під час пиття не залишався осад. Але часто осад є проблемою для деяких споживачів. Тому існує складний спосіб приготування без макухи.
Экстракт чаю.
Для того щоб пити чай без макухи варять порошок кратома. Берете потрібну кількість кратома і варите його в потрібній кількості води. Варіть 20 хвилин на повільному вогні, потім віджимаєте, і макуху ще раз варіть 10 хвилин, знову віджимаєте і змішуєте перший відвар і другий. Усе чай готовий. Води наливаєте так, щоб її було не надто багато і не надто мало.

Наприклад, 10 грам кратома варите в 220 грамах, а потім у 110 грамах води. віджимаєте. Можете уварити отриманий екстракт до потрібного об'єму, наприклад, до 150 грамів, і п'єте без макухи, якщо не подобається смак, підсолодіть трохи. так менше навантаження на травну систему через відсутність зеленого порошку.